Op zoek naar een uitdaging?

Als toonaangevend technologiebedrijf is Prisma altijd op zoek naar nieuw talent om het team te versterken. Met een breed scala aan carrièremogelijkheden, van engineering tot marketing, is er voor ieder wat wils. Vind hier alle huidige vacatures, compleet met gedetailleerde functiebeschrijvingen en vereisten. 

Feb 2024 - Jul 2023

Stage communicatie Je gaat aan de slag voor onze klanten op het gebied van SEO, socialmedia, link-building en content optimalisatie.

Solliciteer direct

Oriënteer jij je op je toekomst?

Waarom werken bij Prisma?

Innovatie

Werken bij Prisma betekent werken bij een bedrijf dat zich inzet voor innovatie en digitalisering. Onze cultuur is gebaseerd op samenwerking, respect en open communicatie en we streven er altijd naar om onze werknemers te ondersteunen en te inspireren. We geloven dat ons succes afhangt van het succes van onze medewerkers, en daarom bieden we uitgebreide voordelen en kansen voor professionele groei en ontwikkeling.

werk- en privé balans

Een van de belangrijkste voordelen van werken bij Prisma is onze sterke focus op work-life balance. We begrijpen dat het vinden van een goede balans tussen werk en privéleven essentieel is voor het welzijn en de productiviteit van onze medewerkers, en we bieden verschillende flexibele werkregelingen en mogelijkheden voor thuiswerken.

Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur

Bij Prisma geloven we dat onze bedrijfscultuur de basis is van ons succes. We streven ernaar om een inclusieve en diverse omgeving te creëren waarin alle werknemers zich welkom en gewaardeerd voelen. We zijn trots op onze sterke focus op samenwerking en open communicatie. We moedigen onze medewerkers aan om ideeën en feedback te delen om ons bedrijf voortdurend te verbeteren.

Carrièregroei

Daarnaast bieden we uitgebreide professionele ontwikkelingskansen, waaronder interne en externe trainingsprogramma's, coaching en mentoring, en mogelijkheden voor carrièregroei. We geloven dat het belangrijk is om onze medewerkers te ondersteunen bij het bereiken van hun professionele doelen en ambities.

Prisma's inzet voor diversiteit en inclusie

Prisma's inzet voor diversiteit en inclusie

Diversiteit en inclusie zijn essentieel voor ons succes. We streven ernaar om een diverse omgeving te creëren waarin alle werknemers zich welkom en gewaardeerd voelen, ongeacht hun achtergrond, geslacht, geaardheid, leeftijd, etniciteit of religie.

We weten dat het belangrijk is om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren om innovatie en creativiteit te stimuleren. We moedigen verschillende perspectieven en ideeën aan omdat dat ons helpt om betere oplossingen te vinden voor onze klanten. En omdat het natuurlijk ook gewoon erg gezellig is!

Ontdek Prisma

Werken bij Prisma