Gerealiseerd werk

Succes waar wij samen met onze relaties trots op zijn

Prisma IT heeft in diverse segmenten door intensieve partnerships gezamenlijke successen bereikt. De samenwerkingen zijn altijd voor de lange termijn. Wij verdiepen ons daarom niet alleen in de klantvraag, maar gaan veel verder dan dat. Zo komen wij tot de beste concepten en segment specifieke oplossingen.


Ducth railways WePublish

 

Met ePublisher is een platform ontwikkeld dat een efficiënte oplossing biedt voor content die zowel online als offline gepubliceerd wordt.

Content wordt eenvoudig gepubliceerd op alle gewenste kanalen, automatische in het juiste formaat en dit alles vanaf één centraal platform. Ook is het On Board Information System gekoppeld aan ePublisher dat alle treinen van NS van reisinformatie voorziet afwisselend met infotainment of entertainment.

Tweede Kamer Matomo

 

Op basis van onze ervaring met (Web) Analytics, het ontwerpen en ontwikkelen van Enterprise Dashboards en in samenwerking met de Nederlandse overheid, is Prisma IT enkele jaren geleden door de Tweede Kamer gekozen als partner voor ondersteuning voor webanalyse.

Prisma IT levert de Tweede Kamer een secure analyseplatform, data training en ondersteuning voor alle Analytics-services die de IT-afdeling biedt voor alle Kamerleden.

MediSign MediPublisher

 

Met meer dan 450 schermen in ruim 30 ziekenhuizen biedt MediPublisher een groot publiek dagelijkse relevante informatie. De digitale schermen informeren en amuseren voor een fijne klantbeleving.

Het platform voedt via digitale schermen in wayfinding, nieuws, calamiteiten en specifieke informatie voor bezoekers en patiënten. MediSign Conclusion kan vanuit een centrale rol regie houden over de verschillende locaties en kan per scherm rechten en content toekennen.


ETP Multi Webshop

 

Met grote namen zoals de Efteling, ABN Amro en TUI biedt ETP een unieke multi-webhop aan haar relaties voor full-service projectmanagement vanaf het ontwerp en de monsters tot het voorraadbeheer, service en de distributie.

De webshop heeft een exclusief online bestelsysteem en kan er altijd een beroep gedaan worden op de ETP Servicedesk. Dit biedt onderscheidendheid in de markt. Verder hebben alle bezoekers een persoonlijk portaal en uniek design.

AXA Sleutelservice

 

De sleutelservice .NET applicatie en werkt als autonome applicatie in het bedrijfsproces van AXA. De applicatie en is de interface naar de B2B en B2C markt middels een CMS met een geïntegreerde Webshop.

De backend koppelt met het productieproces in de fabriek en levert logistieke informatie over de gewenste producten en de verzendingen. Op deze wijze is het proces volledige geautomatiseerd, vinden levering snel plaats en zijn de productiekosten gereduceerd.

Loodswezen Website

 

Het Loodswezen draagt bij aan de veiligheid van de scheepvaart door het jaarlijks loodsen van de meer dan 90.000 loodsplichtige zeeschepen van en naar de zeehavens.

Het platform biedt proactieve en gepersonaliseerde communicatie. Het platform werkt intuïtief en maakt het eenvoudig om content te creëren en te publiceren, het is klaar voor toekomstige veranderingen en biedt zekerheid rondom informatiebeveiliging en privacy.


Carrier HVAC Website

 

Carrier is een wereldwijde organisatie voor de productie en leveringen van klimaatinstallatie en gebouwgebonden systemen. Vanuit deze ambitie en visie is communicatie en ondersteuning aan het partnernetwerk cruciaal. De website biedt een breed scale aan mogelijkheden van support tot installatie ondersteuning voor het volledig productportfolio.

Het platform biedt een heldere productportfolio en partner gerichte communicatie. Het platform werkt intuïtief en maakt het eenvoudig om content te creëren en te publiceren, het is klaar voor toekomstige veranderingen en biedt zekerheid rondom informatiebeveiliging en privacy.

SmartInstall Fieldservice

 

SmartInstall ondersteunt de netbeheerders in de uitrol van slimme meters. Sinds 2015 wordt bij 7 miljoen Nederlandse huishoudens een slimme elektra- en gasmeter aangeboden. SmartWork platform software zorgt voor efficiënte planning en controle op onze werkzaamheden.

De waterdichte en complete realtime online registratie van de voortgang van gegevens in het veld is cruciaal voor het succes van onze projecten. Deze mobiele app ondersteunt de monteur tijdens zijn werkzaamheden. De monteur wordt op zijn tablet stap-voor-stap door het proces geleid. Hierdoor is SmartInstall continu ‘in control’.

Oxfam Projectmonitor

 

ATLAS is een projecten monitor voor wereldwijde complexe en integrale projecten. Op de ATLAS wereldkaart is zichtbaar waar Oxfam actief is. Niet alleen alle locaties zijn er te vinden, maar ook wat voor soort projecten het zijn, wie het geld verstrekt en waar het geld aan is besteed.

Door een volledige gekoppelde backend van diverse centrale en decentrale bronnen wordt een transparant inzicht geleverd in de financiële en kwalitatieve status en worden gedeeld via het IATI protocol. ATLAS biedt de informatie op microniveau en kan alle verschillende bronnen inlezen. Het biedt organisaties alle projectgegevens overzichtelijk in een wereldwijd overzicht.


Min. Justitie & Veiligheid Crisis.nl

 

Bij ernstige incidenten kan de overheid crisis.nl inzetten. Is er in jouw omgeving sprake van een calamiteit, maar vind je hier geen informatie? Wij bieden een betrouwbare omgeving om deze informatie online te communiceren. de omgeving kan in een crisis situatie worden aangepast om de beste performance te leveren.

Een overheidsinstantie kan via crisis.nl informatie geven over een ramp of ernstige calamiteit. Het besluit om de website crisis.nl in te zetten, ligt bij een overheidsinstanties, zoals gemeente, veiligheidsregio of het Rijk.

Kontak Opticiens OptiPublisher

 

Kontak levert zijn klanten een intelligent communicatie platform waarmee u uw communicatie naar patiënten en klanten geautomatiseerd kunt verwerken. U kunt eenvoudig uw communicatieproces samenstellen, afgestemd op uw doelstelling en doelgroep.

U stelt uw eigen communicatieprocessen in om uw klanten te informeren, op te roepen en te herinneren, te mobiliseren. De inzet van het geschiktste communicatiemiddel wordt bepaald door het doel van de communicatie.

Koraal Groep Jeffmeetings

 

Koraal Groep Wonen richt zich op toekomstige bewoners en hun ouders/verwanten. De opzet het aanbod is overzichtelijk voor bezoekers om snel woningen te vinden die aansluiten op hun specifieke eisen en wensen.

Prisma IT ondersteund de verschillende onderdelen van Koraal groep met Jeff Meetings. Deze SaaS applicatie zorgt ervoor dat uw vergaderingen efficiënter en effectiever zullen verlopen. Dit geldt voor het gehele vergaderproces, vanaf het inplannen tot het rondsturen van de notulen.


Integraal onderhoud Smartbuilding

 

De toepassing is ingericht voor de installatie branche die gespecialiseerd is in energie- en milieutechnologie en zich richt op de utiliteitsmarkt, industrie en particuliere markt voor ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van gebouw gebonden klimaatinstallaties.

Het platform is gebaseerd op een API-driven architectuur. De gateway biedt een multi integratie voor alle type protocollen in gebouwgebondeninstalaties. De applicatie architectuur is opgebouwd met microservices welke intern en extern door middel van de API’s. De IoT data zal op deze wijze worden ingezet voor integrale doeleinden in SmartBuilding.

Eneco Workforce planning Slimmemeters

 

Met SmartWork hebben we een specifieke aanpak ontwikkeld in samenwerking met Eneco. Het initiëren van het project inclusief het plannen van afspraken, opstellen en versturen van brieven naar klanten en het opzetten van een online portaal waarop klanten van Eneco zelf hun afspraken kunnen verzetten.

De huisstijl van Eneco is doorgevoerd in het online portaal, de schriftelijke communicatie als de automatische e-mails. Daarnaast hebben we onze applicatie SmartWork geconfigureerd naar de processen van Eneco. Elke werkdag leveren wij de data van de voorgaande werkdag aan Eneco op.

Liander Field-service Management

 

SmartWork is ingezet bij de grootschalige de plaatsing van slimme elektra- en gasmeters bij 300.000 adressen in de Liander gebieden.

Met SmartWork plannen we automatisch klantafspraken in en genereren we dagelijks de meest efficiënte route voor alle servicemonteurs. De klant heeft zelf de mogelijkheid om online zijn afspraak te verzetten en de monteur handelt de hele serviceopdracht af op een mobiele app. Alle gegevens en foto’s zijn direct in te zien in de bijbehorende front- en backoffice applicatie. Omdat we SmartWork gekoppeld hebben aan het Liander SAP heeft Liander direct inzicht in de voortgang en prestaties van haar aannemer.


's Hertogenbosch Intranet

 

's-Hertogenbosch is een gemeente en de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, een van de drie zuidelijke provincies van Nederland. de echte Bossche bol komt hiervan, en ontbreek nooit na een consult aan onze relatie.

Adobe ColdFusion biedt al jaren een betrouwbare ontwikkelomgeving voor diverse doeleinden waaronder enkele maatwerkonderdelen in het internetdomein van de gemeente. Prisma IT verzorgt de ondersteuning en consultancy voor support en doorontwikkeling.

BMWT On/offline keuringsapp

 

De BMWT behartigd de belangen van leveranciers van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. Leden van de BMWT zijn fabrikant of importeur van werkmaterieel voor de bouw, het grondverzet en logistiek. BMWT zet in op veiligheid, deskundigheid en duurzaam werken.

Voor de keuringen wordt gebruik gemaakt van een on-offlinekeuring applicatie. Deze ondersteund de keurmeesters in de processen en administratieve handelingen.

CIP Overheid Website & Data

 

Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming is een publiek-private netwerkorganisatie die bestaat uit Participanten en Kennispartners. Participanten zijn overheidsbedrijven waarvan medewerkers meedoen aan een of meer van de werkverbanden binnen de samenwerking.

De website biedt producten en informatie voor de kennispartners en de marktpartijen die met een convenant verbonden zijn voor relevante en gerichte informatie over de verschillende thema’s in het programma.


Nederlandse Spoorwegen OBIS Narrowcasting

 

Nederlandse Spoorwegen zet op alle digitale kanalen in op een deur-tot-deur strategie voor de reiziger van NS en biedt hiermee de ultieme klantreis. Het On Board Information System (OBIS) is een uniek platform dat gekoppeld is op het WePublish platform.

WePublisher is actief op alle treinen van NS voorziet deze van dynamische content op de schermen. De reisinformatie wordt afwisselend getoond met infotainment of entertainment. Zowel in de trein als station zijde wordt content getoond en draagt zo bij aan om het specifieke segmenten kanaal effectief

ICISA Riskmanagent Corporate website

 

De International Credit Insurance & Surety Association (ICISA) brengt 's werelds toonaangevende bedrijven samen die handelskrediet verzekeringen en borgstellingen verstrekken. Opgericht in 1928 als de eerste vereniging voor handelskrediet verzekeringen, vertegenwoordigen de huidige leden meer dan 95% van de particuliere kredietverzekering activiteiten ter wereld.

De website biedt een volledig overzicht voor kennispartners en de marktpartijen in het bieden van relevante en gerichte informatie over de verschillende thema’s in het programma.

Joulz Field-service Management

 

Met SmartWork heeft Joulz meer dan 60.000 meterwissels gerealiseerd. Deze projecten voor het verwisselen van meters Stedin zijn succesvol gerealiseerd door de effectieve inzet van SmartWork.

Inzet van het ons planningsplatform heeft de productiviteit bijna verdubbeld.De goede communicatie tussen partijen en een korte oplossingstijd hebben dit project tot een succes gemaakt. Om de keten voor Joulz verder te optimaliseren is een XML koppeling gerealiseerd waarmee afgeronde werkopdrachten binnen 2 minuten digitaal worden verstuurd en verwerkt.


Maak direct een afspraak

Voor een persoonlijk gesprek en een demo van ons platform

Afspraak maken