Prisma IT

Software en SaaS specialist

Wij zijn Prisma IT, een softwarebedrijf met passie voor online oplossingen die onze klanten verder helpen in het realiseren van hun doelstellingen. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en implementeren wij digitale oplossingen waarmee jouw organisatie technologische kansen optimaal benut.


Contactgegevens

Algemene vragen en contact

Telefoon: +31 (0)10 458 7148

info@prisma-it.com

Support 24/7

Support vragen en contact

Support: +31 (0)10 800 9444

support@prisma-it.com

Adresgegevens

Prisma IT BV

Hoofdweg 178

3067 GJ Rotterdam


Bevlogen

 

Prisma IT levert al ruim 27 jaar hoogwaardige software met een bevlogen teams van innovatie experts, conceptuele goeroes, creatieve koppen en technische masterminds.

Samen werken we met onze klanten aan future-proof klantervaringen, slimme software, apps en data-driven services die jouw business innoveren en verder leiden naar resultaten.

Innovatie

 

Prisma IT is toegewijd om u te helpen superieure digitale oplossingen te realiseren, gebaseerd op onze ervaring en oplossingen.

Een bureau voor digitale innovatie en data-driven services. In gespecialiseerde teams bedenken, bouwen en beheren wij digitale oplossingen waarmee jouw organisatie technologische kansen optimaal benut.

Carriere

 

Al meer dan 27 jaar zijn we in staat om te doen waar we van houden. Bouwen van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen. Dus als je op zoek bent naar een uitdaging, een expert bent in je vakgebied en graag in een open en vrolijke sfeer je werk doet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Persoonlijk contact vinden wij belangrijk

Wij horen graag hoe wij jou wat we voor je kunnen betekenen

Contact opnemen