Field Service Management

Een volledige geïntegreerde oplossing voor het efficiënt inplannen van recources

Hoe optimaliseert u de inzet van uw mensen en zorgt u voor tevreden klanten? Met Smartwork worden werkopdrachten aan de juiste mensen gekoppeld en in de meeste optimale werkroute ingepland. Loopt er iets onverwachts anders dan gepland? Geen probleem, dit wordt direct realtime in de planning aangepast. In combinatie met een service-app voor uw medewerkers wikkelt u klantbezoeken optimaal af. Ervaar het plezier van tevreden klanten!


Realtime planning

 

Smartwork optimaliseert op basis van vele variabelen resources en workload. Het optimaliseert de planning op basis van de gewenste datum, de beschikbare resources en hun vaardigheden, de ideale voertuigroutes, de taaktoewijzing en nog veel meer.

Smartwork levert een efficiëntere planning en daarmee een substantiële verlaging van de kosten en zal de service en kwaliteit bij de klant significant verbeteren.

Optimaliseer workforce

 

Smartwork onderscheidt zich door een het calculeren van een optimale planning die op basis van diverse factoren realtime wordt aanpast.

Vooraf genereert de tool een optimale planning en informeert de diverse locaties over een aankomend bezoek. Echter loopt de dag anders dan gepland dan zal Smartwork alle nieuwe informatie direct verwerken in een nieuwe planning.

On- en offline service app

 

De app maakt het mogelijk om werkopdrachten en relevante informatie naar uw medewerkers te sturen. De medewerkers kunnen lokaal, tijdens een inspectie of werkopdracht, realtime de resultaten invoeren.

De app is volledig toegankelijk, ook als er geen internetverbinding mogelijk is. Dit biedt flexibiliteit en leidt tot een snelle verwerking van de resultaten. De resultaten zijn na verwerking meteen beschikbaar voor de klant van de locatie.


Download onze leaflet: Field Service Management

Kom alles te weten over de technologie en toepassingen van het Smartwork platform.

Download document