Mobile Development

Mobiele applicaties, of tegenwoordig vaak apps genoemd, zijn meer en veelzijdiger dan alleen de games die je nu vaak tegenkomt. Het zijn namelijk ook toepassingen die een perfecte ondersteuning bieden aan bedrijfsprocessen of die een onderdeel zijn van het dienstenpalet van een organisatie.

Naast dat een app ondersteuning biedt bij de core dienstverlening van een bedrijf, heeft het gebuikmaken van apps ook een positieve uitwerking op de medewerkers van een bedrijf. Zo hebben medewerkers bijvoorbeeld meer vrijheid om applicaties overal te gebruiken en kunnen direct gegevens / informatie overal worden ingevoerd in bedrijfscritische systemen.Dit zijn nog maar een paar voorbeelden.

Maar hoe kom je tot de perfecte app voor jouw klanten en/of medewerkers? Wij geven je graag een inkijk in onze methode van applicatie development voor mobile devices.

Smart Remote App

Allegion heeft Prisma benaderd voor de realisatie van Axa Smart Remote.

Met de Smart Remote App is het mogelijk gemaakt om eenvoudig slimme ramen op afstand te bedienen. Zo is het mogelijk, waar je ook bent, te zorgen voor natuurlijke ventilatie en frisse lucht in huis. Helemaal handig wanneer er sprake is van moeilijk bereikbare ramen: ook die zijn open en dicht te zetten met één druk op de knop via de My Smart HOME-app (Android en iOS) op de smartphone of tablet.

Naast het mobiel development aspect van dit project is ook het IoT domein een belangrijk onderdeel geweest.

> Internet of Things (IoT)

Meer weten over Mobile Development?

Neem eens contact met ons op