Internet of Things - IoT

IoT stelt jouw bedrijf in staat processen te automatiseren en daarmee arbeidskosten te verlagen. Het vermindert ook verspilling en verbetert de dienstverlening, waardoor het minder duur wordt om bijvoorbeeld goederen te produceren en te leveren.

Hiernaast biedt IoT transparantie in alle vormen van klanttransacties. Als zodanig is IoT een van de belangrijkste technologieën van het dagelijks leven, en zal verder op stoom blijven komen naarmate meer en meer bedrijven het potentieel van verbonden apparaten realiseren om zo concurrerend te blijven.

 

IoT moedigt bedrijven aan om de manier waarop ze hun bedrijf benaderen te heroverwegen en geeft tools om bedrijfsstrategieën te verbeteren.

Digital Transformation

Over het algemeen is IoT het meest aanwezig in productie-, transport- en nutsorganisaties, waarbij gebruik wordt gemaakt van sensoren en andere IoT-apparaten. Echter zijn er ook steeds meer use cases voor organisaties in de landbouw-, infrastructuur- en domotica-industrie, waardoor sommige organisaties geleid zijn in de richting van Digital Transformation.

Prisma ondersteunt AXA bij de realisatie van het high value ‘Smart Building’ IoT project.

Smart Building stelt gebruikers instaat om door middel van een cloud-based webapplicatie en native app diverse AXA IoT apparaten aan te sturen. AXA slimme apparaten zoals verlichting, sloten en deuren zijn onderdeel van het huidige eco-systeem. 

Het doel van het project is het via een mobiele applicatie mogelijk maken van communicatie en aansturing van digitale AXA devices. De mobiele applicatie is in staat om de apparaten via zowel Cloud als Bluetooth te bedienen. 

Meer weten over IoT?

Neem eens contact met ons op