Full Stack Development

Bij de ontwikkeling van bedrijfskritische omgevingen en oplossingen, met een voorkant en een achterkant is het nodig om experts in te zetten die kennis hebben van zowel de front-end als back-end.
 
We hebben het hier natuurlijk over Full Stack Development. Binnen deze projecten is het bijvoorbeeld zo dat er databases betrokken zijn, gebruikersinterfaces worden gebouwd, cloud native wordt ontwikkeld of dat koppelingen met andere applicaties moeten worden gelegd. Zomaar een greep uit bestaande situaties waarbij een FS developer de beste keuze is.

DevOps Engineering

Bij Prisma gaan we nog een stapje verder. We zien namelijk dat DevOps Engineering een steeds prominentere rol heeft bij het ontwikkelen van complexe applicaties, maar dan aan de platform (infrastructuur) kant. Denk bijvoorbeeld aan CI/CD, containerization of automated testing.

Bij Prisma hebben we er dan ook voor gekozen dat onze FS developers, naast development kennis ook kennis uit het DevOps engineering/development domein opdoen en daarmee net wat breder inzetbaar zijn.

DevOps werkwijze

Teams brengen niet alleen een DevOps-cultuur tot stand, maar brengen DevOps tot leven door bepaalde werkwijzen in de hele toepassing levenscyclus te implementeren. Met behulp van een aantal van deze werkwijzen kan een specifieke fase worden versneld, geautomatiseerd en verbeterd.

Meer weten over FS Development i.c.m. DevOps?

Neem eens contact met ons op