Front-End Development

Front-End development is het combineren van design en programmeren. Het is als het ware een kunstvorm. Deze combinate zorgt ervoor dat met front-end development jouw bedrijf ideeën worden omgezet naar operationele technologiën, die voor elk type device geschikt zijn.

Hierbij wordt uiteraard gebruikgemaakt van de modernste technologiën,  die niet alleen snel en veilig is, maar natuurlijk ook van de hoogste kwaliteit.

Bij Prisma geloven we in technologie, en in het bijzonder in technologie die tot de verbeelding spreekt, of zelfs een inspirerende uitwerking heeft. Met front-end development bedoelen we dan ook het ontwikkelen en optimaliseren van (mobiele) websites, applicaties of webshops. Ze zorgen ervoor dat het functioneert zoals het hoort en dat het geheel de juiste ervaring biedt voor de eindgebruikers.

Portaal Universiteit Bielefeld

Prisma is betrokken bij het ontwerp, realisatie en beheer van het belangrijkste online protaal van de universiteit Bielefeld.

Ja, het komt voor dat ook wij over de landsgrenzen gaan om onze expertise in te mogen zetten.

Een mooie uitdaging is het om verantwoodelijkheid te dragen voor de online aanwezigheid van de in 1969 opgerichte universiteit. Het onwikkelde portaal wordt dagelijks bezocht door de 25.000 studenten, afkomstig van 14 verschillende faculteiten, met elk haar eigen karakter en daarmee wensen.

TECHNOLOGIEËN (o.a)

HTML 5

CSS 3

JavaScript

Vue

React

Typescript

Angular

Roxen CMS

Drupal

PHP

 

Meer weten over FE Development?

Neem eens contact met ons op