Back-End Development

Back-End development is niet weg te denken in de huidige digitale wereld. De back-end wordt dan ook vaak gezien als de ruggengraad van complexe ontwikkelingsprojecten, van websites tot applicaties.

Back-end development speelt dan ook een belangrijke, zo niet de belangrijkste, rol bij het garanderen van de werking van een website of een applicatie. Met de hedendaagse high end development talen is het mogelijk de meest effectieve en efficiënte oplossingen te ontwikkelen die passen bij de uitdagingen van vandaag en morgen.

Prisma ondersteunt de Rabobank.

Rabobank is een coöperatieve bank met ruim 8,5 miljoen klanten. Een bank waar de ontwikkeling van state-of-the-art applicaties niet stilstaat.

Prisma draagt bij aan goed presterende Scrum teams, met een focus op Java development, op bijvoorbeeld het gebied van eTrading & Distribution van Markets en Treasury. Ook ondersteunt Prisma het applicatie development proces gericht op de oplossingen die ervoor zorgen dat alle Rabobank documenten effectief door de bank kunnen worden beheerd.

Prisma is met haar Java en Full Stack development consultants onderdeel van de Rabobank DevOps organisatie.

TECHNOLOGIEËN (o.a)

C#

.NET Core

Java

Spring

NodeJS

PHP

Meer weten over BE Development?

Neem eens contact met ons op