Applicaties

Met alle nieuwe ontwikkelingen, tools en inzichten in de IT-sector, moet je je oren en ogen openhouden. Wij volgen alle ontwikkelingen dan ook nauwkeurig en natuurlijk met grote interesse. Dit alles om onze dienstverlening altijd met gebruik van de nieuwste technologieën aan te kunnen aanbieden. 

Op basis van onze kennis, ervaring en expertise ontwikkelen we zelf SaaS oplossingen, waarmee jij nu en in de toekomst geholpen bent. Daarnaast kun je uiteraard bij ons ook terecht voor maatwerkoplossingen. Maatwerkoplossingen, omdat iedere organisatie uniek is.

Wat je behoefte ook is, van complete maatwerkoplossing tot de inhuur van een consultant, we streven altijd naar de oplossing die het best past bij de situatie.

Consultancy

Weet je niet of je het vaste IT-team wilt uitbreiden of dat je toch beter een consultant kunt inhuren? Het gewenste resultaat en het werk wat gedaan moet worden zijn bij een dergelijke beslissing natuurlijk belangrijk. Wat je wel weet is dat je kennis nodig hebt, vaak specialistische kennis. Deze kennis, opgedaan in de praktij en vaak ook binnen jouw domein, Prisma heeft dit voor je: diepgaande kennis van Java development, Full Stack development, Mobile development tot DevOps en meer. Kennis waarmee je jouw afdeling of Scrum team kunt laten excelleren.

Meer weten over Applicaties & Cunsultancy?

Neem eens contact met ons op