Contentstrategie

Een platform voor de creatie en publicatie van interne- en externe communicate

Hoe kunt u alle communicatiekanalen effectief inzetten? Het is al bijna niet te doen om met enige regelmaat actief te blijven op de eigen website. Uw verhaal kan via de diverse digitale kanalen op alle mogelijke manieren worden ontvangen. Hoe kunt u de juiste doelgroep op de beste manier bereiken? Het ePublisher platform biedt organisaties personalisatie in een krachtig en creatieve omgeving voor het creëren en publiceren van content.


Importeren uit bronnen

 

Hoe kan je maximaal en effectief de online communicatiekanalen benutten? Met ePublisher kan je content uit verschillende bronnen inlezen. Alles binnen ePublisher is gefocused op create once, publish everywehere, dus ook wanneer de optimale bron een andere applicaties is.

ePublisher biedt multichannel contentstrategie. Content wordt eenvoudig gepubliceerd op alle gewenste kanalen, automatische in het juiste formaat en dit alles vanaf één centraal platform.

Creëer rijke content

 

Content beheren, creëren en publiceren vanuit een krachtig Cloud Platform. Het klinkt simpel en dat is het ook. Voor iedere doelgroep en ieder kanaal kunt u de klantbeleving aanscherpen en personaliseren.

Met ePublisher wordt het creëren van de juiste content voor iedere unieke doelgroep eenvoudig. Creëer de ultieme klantervaring met echt relevante content en wordt uniek in uw sector. Het geïntegreerde DAM systeem levert hoogwaardige content in elk formaat en voor iedere devices.

Publiceer multichannel

 

Content wordt vanuit één unieke boodschap verstuurd over alle gekoppelde kanalen. De redacteur upload de content direct in de juiste resolutie en formaat en publiceer met behoudt van unieke identiteit op alle communicatie kanalen.

Publiceer pakkende content op elk device op elke locatie. Gepersonaliseerde berichten worden in een handomdraai gepubliceerd op alle digitale kanalen zoals nieuwsbrieven, app, website, schermen, intranet, nieuws en is het bereik en effect zichtbaar in het dashboard.


Download onze leaflet: Contentstrategie

Kom alles te weten over de technologie en toepassingen van het Contentstrategie platform.

Download document