Wereldwijde technologische kansen

Ontdek de geïntegreerde technieken in onze software

Wij vinden het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van relevante en pragmatische oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen. Hiervoor testen, onderzoeken en passen wij innovaties toe om onze relaties continu het best beschikbare in de markt aan te kunnen bieden en de mainstream een stap voor te zijn.


 

Onze Java-applicaties zijn op maat gemaakt en compatibel met elk digitaal apparaat. Java is de meest gebruikte technologie voor toekomstbestendige kritieke applicaties.

Prisma IT maakt gebruik van verschillende Java-frameworks en we combineren deze met moderne frontends zoals Angular Js en React.

 

Matomo (voorheen Piwik) is een open analyseplatform dat wordt gebruikt door particulieren, bedrijven en overheden over de hele wereld.

Matomo biedt inzichten in de online omgevingen voor optimalisatie en conversie doeleinden. Met Matomo zijn uw gegevens altijd van u en voldoet u aan de volledige AVG.

 

Umbraco is een open source Content Management Systeem dat bij duizenden geliefd is vanwege zijn flexibiliteit en geweldige bewerkingservaring.

Gebruik Umbraco en laat ons zorgen voor de installatie, configuratie en onderhoud. Focus op u business en wij zorgen ervoor dat Umbraco uw bedrijf uitstekend ondersteunt.


 

Brightcove biedt een cloud oplossingen voor het leveren en genereren van video op elk apparaat. Brightcove stelt ons in staat om hun producten en diensten in onze oplossingen te integreren. Prisma IT is een Brightcove Consulting, Solutions en Training Partner.

Wij bieden training en workshops om u te helpen het beste uit hun producten en diensten te halen.

 

Afbeeldingen vertellen meer dan duizend woorden. Het leveren van de juiste foto en versie voor elke type content betekent echter dat er varianten moeten worden gemaakt die bij alle ontwerpen, lay-outs en resoluties passen, terwijl tegelijkertijd de prestaties worden geoptimaliseerd.

Prisma IT integreert Cloudinary voor een intuïtieve ervaring.

 

 

Sitecore Experience Cloud is een compleet digitaal marketingpakket voor de realisatie van uw website en alles wat u nodig hebt om de meest krachtige, relevante en gepersonaliseerde klantervaringen te creëren. Neem zelf de regie in handen.

Umbraco biedt een unieke klantervaringen in realtime en waar uw klanten zich ook bevinden.


Asobe ColdFusion is een ontwikkelingsplatform voor het bouwen van moderne webapplicaties. Het biedt een snelle en doelgericht ontwikkelmethode en is zeer geschikt voor integratie technieken.

ColdFusion is ontworpen om expressief en krachtig te zijn. Met de expressieve eigenschap kunt u programmeertaken op een hoger niveau uitvoeren dan de meeste andere talen.

 

De .NET-technologie is geïnspireerd door Java.

Dit verenigt de voordelen van de Java-principes met een grote uitwisselbaarheid met de al bestaande Windows-programmeeromgevingen, wat het tot een zeer interessant ontwikkelplatform maakt voor veel van de software die, voor .NET bestond, in Visual Basic of C++ werd ontwikkeld.

Tealium helpt met GDPR door tools voor gegevensbeheer te bieden die inzicht bieden in de verzameling en het gebruik van klantgegevens, en biedt ook hulpmiddelen voor gegevensvoorkeuren te beheren.

Deze tool is voor gegevensbeheer organisaties in staat hun gebruik van gegevens beter te zien en te beheren om de prestaties te verbeteren en risico's te beperken.