Strategie

Prisma IT focust op innovatie en integratie voor het leveren intuïtive en gebruiksvriendelijke software

Innovaties zijn niet het doel, maar een middel in het grotere succes. Wij zetten innovaties om in modulaire en hapklare modules. Deze integreren we in bestaande en nieuwe omgevingen van onze relaties. Hierdoor bieden wij oplossingen snel, betrouwbaar en aantrekkelijk.


Content

 

Vraag je je af hoe je content kunt maken en al je publiek gemakkelijk kunt bereiken? Kunt u het beheren, zelfs in een complexe omgeving met veel verschillende invoer- en uitvoerkanalen?

We hebben het ePublisher-platform gecreëerd. Create once, publish everywhere. Het resultaat is een omnichannel-aanpak, een verhaal op alle kanalen en apparaten voor alle doelgroepen.

Analyse

 

De kunst van relevante content voor al uw doelgroepen en ook weten wie wat leest?

Richt u op uw doelgroep en verzamel realtime gegevens over al uw kanalen en content. Het platform ontwikkeld kennis over het gedrag van uw bezoekers en inzicht om de gebruikservaring een nieuwe dimensie te geven. Analyseer en definieer profielen om een ​​unieke set doelgroepen te vormen.

Doelgroepen

 

Goede content is key! We bieden inzicht in de kwaliteit van de content voor iedere doelgroep. Dit maakt maakt content relevant en persoonlijk.

Wij bieden een unieke visie op basis van continu verbeterde en aangepaste profielen. ePublisher personalisatie is een open en intelligent platform voor bedrijfsorganisaties om een ​​dynamische en gepersonaliseerde klantreis te creëren.


Analyse en conversie

 

Hoe publiceer je de juiste content voor unieke doelgroepen en weet je wie wat leest? Biedt doelgroepen relevante content en met realtime gegevens voor optimalisatie en conversie.

Op basis van de interesses van uw bezoekers en de kennis die dit brengt, zal ons platform de unieke profielen definiëren om een unieke set doelgroepen te vormen.

Defineer doelgroepen

 

Vraag je je af hoe je interessante content kunt maken en al je doelgroepen gericht kunt bereiken? En dit zelfs in een complexe omgeving met veel verschillende invoer- en uitvoerkanalen?

Ontdek het ePublisher platform. Creëer content en publiceer dit in een handomdraai overal. Het resultaat is een multichannel-aanpak, een verhaal op alle kanalen en apparaten voor alle doelgroepen.

Personaliseer content

 

Benieuwd hoe personalisatie u helpt bij het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van apps, websites, portals, narrowcasting op basis van continu verbeterde aangepaste profielen?

Het WePublish platform is een intelligent en open platform voor organisaties om eenvoudig een gepersonaliseerde klant ervaring te creëren op basis van data.